Holte Gård - Drangedal Telemark

Holte Gård drives av familien Olsen som leverer Økologisk dexter kjøtt, egg, kylling, and og gås til oss.  Alle dyrene kommer fra egen gård, og driften er basert på økologiske prinsipper og god dyrevelferd. Holte Gård slakter all fugl på sitt eget gårdsslakteri, noe som fører til minimal stress og kun et titalls meter i transport for dyrene. Vi arbeider ofte sammen med Holte når de ønsker å produktutvikle sine råvarer

NETTSIDE

Norwegian Shores - Nøtterøy

Norwegian Shores er en skalldyrsleverandør i toppskiktet i Norge. Her henter vi blant annet kamskjell, kråkeboller og kongekrabbe. Vi har i 2023 og startet med ukentlig bifangst fra Norwegian Shores fiskemottak på Nøtterøy, noe som er både berekraftigt, interessant og utrolig lærerikt

NETTSIDE

Fiskcentralen - Oslo

Fiskcentralen holder til i Oslo Fiskehall kun et par steinkast fra vår restaurant. Vi på Hansken besøker våre kontaktpersoner på Fiskehallen opp til flere ganger per uke sammen med kokkelærlinger og restaurant personal. Hos Fiskcentralen henter vi blant annet sjøkreps, og alt av villfisk fra markedet.

NETTSIDE

Augusta Arnesen - Oslo

Augusta Arnesen har vært leverandør av grønnsaker til oss på Hansken siden restauranten åpnet i 1997. Personalet på Augusta sitter på ekstremt høy kompetanse og binder oss sammen med både småskala-bønder på Vest og Østlandet samt europeiska markeder som Verona og Rungis markedet utenfor Paris.

NETTSIDE

Affineur Hervè Mons - Roanne

Verdens beste oster! Vi har arbeidet tett sammen med Mons siden 2009. Oster fra Mons holder eksepsjonell kvalitet, og belønner dyrevelferd og økologi. På 2000-tallet skapte Hervè modningskjellere både i St Haon le Châtel og  Collonge-tunnelen, to unike steder som tillater modning av hundrevis av oster permanent. I 2000 mottok Hervé tittelen Meilleur Ouvrier de France (MOF).

NETTSIDE

XOCO - Nicaragua

XOCO-sjokolade er en helt ny samarbeidspartner hos oss. En sjokolade i toppklasse med ekstremt lite bitterhet og høy fruktintensitet. En bonde som poder ville typer av kakaoplanter til sine plantasjer. Her settes det stort fokus på menneskelige rettigheter og økologi og bærekraft.

NETTSIDE

David Hervè - Saint Just Luzac

David Hervé har levert østers til Hansken i over 5 år. De har en unik og spesiell håndtering av sine østers. De jobber bærekraftig og har en stor variasjon og et rikt smaksbilde som passer veldig bra til et Brasserie som oss. Salomè som representerer bedriften i Skandinavien har 2-3 østers events hos oss på Hansken vart år. i Februar 2024 besøkte vi Østers farmen til Hervè, det var et meget imponerande besøk.

NETTSIDE

Sturia - Bordeaux

Sturia er et nytt samarbeid som vi er utrolig stolte av. Sturia er en familiebedrift med bærekraftig produksjon av stør caviar i hjertet av Bordeaux. Vi samarbeider med Louis "divineoil" som importerer caviar til Norge. Vi besøkte Sturia i februar 2024 det besøket var otroligt lærerikt og vi kan personligen bekrefte et unikt handtverk.

NETTSIDE